Van Luus:
Unieke smaakvolle huis- en handgemaakte delicatessen

Op zoek naar gepersonaliseerde delicatessen? Bij Van Luus is van alles mogelijk!

Een cadeaupakket voor een verjaardag, een relatiegeschenk na afloop van een feest, zakelijke bijeenkomst, bruiloft of denk aan een feestdagenpakket! Kijk hierover voor verschillende mogelijkheden of neem gerust contact met me op!

Voor de regio Rotterdam kies je met een cadeaupakket van Van Luus gelijk voor een lokale ondernemer waarbij een relatiegeschenk, kerstpakket of verjaardagscadeau nóg persoonlijker wordt.  

Gepersonaliseerde delicatessen:

Een persoonlijk product, daarmee maak je pas écht contact! Heb je binnenkort een verjaardag, een bruiloft, een succes of een andere gebeurtenis om te vieren? Maak het feest compleet met een heerlijke delicatesse met gepersonaliseerd etiket! Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde sambal ‘Eriks oppepper’ of een speciale delicatesse voor Sarah en Abraham of heerlijke confituren als bedankje voor de meester en juf. Voor één speciaal iemand of voor grotere groepen: Voor elke gelegenheid kunnen we een smakelijke delicatesse omzetten tot een persoonlijk product.

Neem gerust contact met me op en kijken we naar de mogelijkheden!


Relatiegeschenken:

Delicatessen als relatiegeschenk doet het altijd goed! Als blijk van waardering, een bedankje na afloop van een evenement aan uw personeel, zakelijke relaties of als cadeau aan bestaande klanten. Van Luus kan uw gekozen sambal, siropen, confituren, juices of sauzen helemaal personaliseren met een eigen etiket met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo!


De productie en levertijd voor grote groepen duren iets langer, maar is het wachten waard. Neem contact met mij op via het contactformulier en bespreken we de mogelijkheden!

Feestdagen pakketten:

 Culinaire kerstpakketten of persoonlijke feestpakketten! Delicatessen kunnen nooit ontbreken tijdens de feestdagen. Verras iemand of je personeel met een wereldreis van culinaire delicatessen van Van Luus!


Denk bijvoorbeeld aan:
- Kerstpakketten
- Nieuwjaarsborrel pakket
- Sinterklaas cadeaupakket
- Paasgeschenken
- (anoniem) Valentijns pakket
- Vaderdag pakket
- Moederdag pakket
- Secretaressedag pakket

Neem gerust contact met me op zodat we er een culinair en persoonlijk feestdagenpakket van kunnen maken!